OTOMAT MARKETİM ÇEREZ POLİTİKASI

 

Port Bilişim Otomat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi (“Otomat Marketim”) ve/veya “Şirket”) olarak, çevrimiçi mecralarımızı ziyaretiniz sırasında sizlerin deneyimini geliştirmek için çerezler, pikseller, gifler gibi bazı teknolojilerden faydalanmaktayız. İşbu çerez politikası (“Çerez Politikası”) ile www.Otomatmarketim.com (“Web sitesi”) işletilmesi sırasında, Web Sitesi ziyaretçilerimiz, üyelerimiz tarafından çerezlerin kullanımı ile elde edilen kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak sizleri bilgilendirmekte, Web Sitemiz üzerinden hangi amaçlarla hangi tür çerezleri kullandığımızı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi sizlere açıklamaktayız.

 

Belirtmek isteriz ki, Otomat Marketim olarak, Web Sitesi kullanmış olduğumuz çerezleri kullanmaktan vazgeçebilir, bunların türlerini veya fonksiyonlarını değiştirebilir veya yeni çerezler ekleyebiliriz. Bu kapsamda, işbu Çerez Politikası’nda zaman zaman değişiklik yapabilir ve bu değişiklikleri içeren Çerez Web Sitemiz üzerinden yayınlayabiliriz.

 

Kişisel verilerinizin Şirketimiz tarafından işlenme amaçları konusunda ayrıntılı açıklamalarımızı ve detaylı bilgiyi, www.otomatmarketim.com adresinde “KVKK” sayfasında bulunan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikamız içerisinde bulabilirsiniz.

 

Çerez (Cookie) Nedir?

 

Çerezler, Web Sitemiz üzerinden sizin tarayıcılarınıza gönderdiği bilgi işaretleridir ve bunlar yalnızca Web Sitemiz giriş yaptığınızda kullanılır. Çerezler kesinlikle bir virüs değildir. Web Sitemiz ve kullanımını daha iyi anlayabilmeniz için kullanılan özel bir tanımlayıcı içeren çerezleri sizin web tarayıcılarınıza gönderirler, böylece kullanıcıların Web Sitemizin ve hangi alanlarını kullanmayı tercih ettiklerini (ör: bu alanlara giren ziyaretçi sayısı esasına göre) anlayabiliriz. Çerezler genel olarak kişisel veri içermese de kendinizle ilgili bize açıkladığınız bilgiler olması durumunda onlarla ilişkilendirilmesi söz konusu olabilir.

 

Çerezleri Kullanım Amacımız

 

Otomat Marketim olarak sitemizde çeşitli amaçlarla çerezler kullanmakta ve bu çerezler vasıtasıyla kişisel verilerinizi işlemekteyiz. Bu amaçlar başlıca şunlardır:

 

Web Sitemizin  çalışması için gerekli temel fonksiyonları gerçekleştirmek,

 

  • İşlevselliğini arttırmak ve kullanım kolaylığı sağlamak (örneğin; üyelerinin, ürün sepetindeki ürünlerin ziyaretleri süresince kaybolmaması,
  • Oturum açan üyelerin Web Sitemizden farklı sayfaları ziyaret ederken tekrar şifre girmelerine gerek kalmaması,
  • Web Sitemiz üzerinden üçüncü taraf sosyal medya mecralarına paylaşımda bulunmak,
  • Web Sitemizi ziyaret eden ziyaretçinin daha sonraki ziyaretinde kullanıcı adı bilgisinin ya da arama sorgularının hatırlanması,
  • Web Sitemizi analiz etmek ve Web Sitemizin performansını arttırmak (örneğin; Web Sitemizin üzerinde çalıştığı farklı sunucuların entegrasyonu),

 

  • Web Sitemizi ziyaret edenlerin sayısının tespit edilmesi ve buna göre performans ayarlarının yapılması ya da ziyaretçilerin aradıklarını bulmalarının kolaylaştırılması,
  • Kişiselleştirme, hedefleme ve reklamcılık faaliyeti gerçekleştirmek. Örneğin, ziyaretçilerin görüntüledikleri sayfa ve ürünler üzerinden ziyaretçilerin ilgi alanlarıyla bağlantılı reklam gösterilmesi.

İşbu Çerez Politikasında belirtilen amaçlar doğrultusunda, KVK Kanunu’nun 5. maddesinin ikinci fıkrasındaki kanuni veri işleme şartlarının en az birinin varlığı halinde kişisel verileriniz rızanız olmaksızın işlenebilecektir. Aksi hallerde, yani kanuni veri işleme şartlarının bulunmadığı durumlarda kişisel verileriniz yalnızca açık rızanızın bulunduğu hallerde işlenecektir. Her halde, işbu Çerez Politikası kapsamındaki kişisel verilerinizi yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde Otomat Marketim’in hizmetlerinden faydalandığı üçüncü kişilerle, bağlı ortaklıklarımızla, iş ortaklarımızla ve grup şirketlerimiz ile paylaşabiliriz. Verilerin aktarıldığı tarafların kişisel verilerinizi dünyanın her yerindeki sunucularında saklayabileceğini belirtmek isteriz.

 

Bilgisayarınızda depolanan çerez dosyaları, hiçbir yolla kişisel verilerinize erişememektedir. Otomat Marketim’de kullanılan çerezler, sizleri daha iyi tanımamıza ve bir sonraki ziyaretinizde, size daha iyi bir deneyim sağlamamıza olanak tanımaktadır. Web sitemizi kullanmaya başladığınızda, sitemizde yer alan çerezleri otomatik olarak kullanmaya başlarsınız.

 

Web Sitemiz Kullandığımız Çerezler

 

Otomat Marketim Sitemizde kullandığımız çerezleri, çerezlerin görüntülendiği yerleri ve çerezlerin tanımlarını bulmanız mümkündür.

 

Criteo: Criteo çerezleri, kullanıcı trendlerini anlamlandırmak ve kullanıcıların web sitesi üzerinden kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşamasını sağlayan çerezlerdir. Criteo çerez kullanımı hakkında daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://www.criteo.com/privacy/

 

Facebook: Facebook çerezleri, Facebook hesabı olan kullanıcıların gezindiği site ve uygulamalar üzerinden dönüşüm ve yeniden pazarlama faaliyetlerinin kullanılması amacıyla kullanılan çerezlerdir. Facebook çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://tr-tr.facebook.com/policies/cookies/

 

Google Ads: Google Ads çerezleri, güvenli arama tercihlerinizi kullanarak, ilgili ürünlerin reklamlarını sizlere sunabilmemizi, reklam faaliyetlerinin başarı ölçümü ve iyileştirilmesi gibi amaçlarla kullanılan verileri derlenmesine yardımcı olan çerezlerdir. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr

 

Google Analytics Çerezleri: Google Analytics çerezi, kullanıcıları ayrıştırmak ve müşteri analizi sağlamak, tekil kullanıcıdan gelen çoklu ziyaret talebini düşürmek/tekilleştirmek, Google Analytics (_gac_) çerezi, Google Ads ve Google Analytics platformlarının entegrasyonu ve kullanıcıya ait kampanya bilgilerinin dönüşümü amacıyla amacıyla kullanılmaktadır. Google ürünlerine dair çerezler hakkında ayrıntılı bilgi için: https://policies.google.com/privacy?hl=tr

 

Hotjar: Hotjar çerezleri, Web Sitemizin tasarımını ve fonksiyonlarını, kullanıcıların deneyimleri ve alışkanlıkları doğrultusunda iyileştirmemize imkân tanıyan, anlamlandırılabilir ve anonim veriler sağlamaktadır. Hotjar çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy

 

Insider: Insider çerezleri, web tarayıcısı aracılığıyla, bilgisayarınıza veya üçüncü taraf bir analiz platformuna ait benzersiz tanımlayıcı yapısında çalışan çerezlerden oluşur. Bu çerezler, pazarlama kampanyalarının ölçümü, performans analizi ve kişiselleştirme faaliyetleri amacıyla kullanılır. Insider

 

çerezleri    hakkında     ayrıntılı     bilgi      almak     için     bağlantıdaki      sayfayı     ziyaret     edebilirsiniz:

https://useinsider.com/product-privacy-policy/

 

Visilabs (VL_FirstVisitTime, VL_FirstReferrer, VL_TotalDuration, VL_LastPageViewTime, VL_TotalPV, VL_PVCountInVisit, VL_VisitStartTime, VL_TotalVisit, VL_LastVisitTime): Visilabs çerezleri, Ziyaretçinin siteyi ilk ziyaret ettiği tarihi tutar ve ziyaretçilere siteye ilk geldikleri zamana göre kişiselleştirilmiş pazarlama faaliyetleri yapmamıza olanak tanımayı, Ziyaretçinin hangi siteden sayfamıza geldiğini tespit etmemizi, ziyaretçinin sitemizde ne kadar süre geçirdiğini ve ne zaman ayrıldığını tespit etmemizi, toplam kaç sayfa görüntülediğini ve her ziyaret başına ortalama kaç sayfa görüntülediğini ölçmemizi, ilk ziyaret ettiği saati öğrenmemizi, toplam kaç defa ziyaret ettiğini öğrenmemizi ve ne zaman ayrıldığını tespit etmemizi sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Visilabs çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: [*]

 

Metrics34,intelliAd(iact_31323,iact,ia_bncl_7373432323236323131303,ia_c4dc_7373432323236323 131303, ia_u4pc_7373432323236323131303) : Siteye giren kullanıcı sayısını belirlememize ve kullanıcıların site kullanımını geliştirebilmek için site kullanımlarını ölçümlememize yardımcı olur. Ayrıca kullanıcı güvenliği için kullanıcı ID leri kontrol eder ve görüntülenen ve tıklanan ilanları raporlayarak kullanıcının ilgili olduğu ilanların gösterilmesine yardımcı olması amacıyla kullanılmaktadır. Metrics34, intelliAd çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: [*]

 

RTB House: RTB House çerezleri, derin öğrenme modeline dayalı gerçek zamanlı teklifler aracılığıyla yeniden pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amacıyla, site ziyaretçilerine ait verileri derleme amacına hizmet eder. RTB House çerezleri hakkında ayrıntılı bilgi için bağlantıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz: https://www.rtbhouse.com/privacy/ bilebilir ve başka internet sitelerinde gezerken görüntülü reklam alanlarında size incelediğiniz ve incelediğiniz ürünlere benzer ürünleri gösterebiliriz

 

Çerezleri Nasıl Kontrol Edebilirsiniz?

 

Web Sitemiz aracılığıyla edindiğiniz çerez dosyalarına dair tercihlerinizi, internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden dilediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz.

 

Web Sitemiz kullanılan çerezler, sizlere daha iyi ve kişisel bir deneyim sağlamak amacıyla kullanılmakta, verinin anonim bir şekilde toplanması ve yine anonim bir şekilde anlamlandırılması esasıyla çalışmaktadır. Dilediğiniz her an Otomat Marketim internet sitesinden sağlanan çerezlerin kullanımını sınırlandırabilir ve/veya sonlandırabilirsiniz. Ancak, böylesi bir durumda, sitenin tüm fonksiyonlarıyla çalışmayacağını ve tüm özelliklerinden yararlanamayabileceğinizi unutmamanız gerekir.

 

Çerezleri nasıl silebileceğinizle ilgili en güncel bilgilere, https://www.esb.org.tr/cerez-bellek veya https://www.allaboutcookies.org adresleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Aylık Toptan alım gerçekleştiren firmalar Avantajlı fiyatlarımızdan yararlanmak için Teklif Talep edebilirsiniz.

*Form'da yer alan Yazı Paneline Teklif talep ettiğiniz ürünleri adetleri ile birlikte yazabilir veya Dosya olarak paylaşabilirsiniz.